• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Julerock på Rampelys

Mandag den 25. dec. • Kl. 21.00

Døren åbner senest kl. 20.00 • Forsalg kr. 125,- + gebyr /Dørpris kr. 150,-
Medlemmer: Forsalg kr. 60,- + gebyr /Dørpris kr. 75,-

Mød vennerne på Rampelys, når du traditionen tro kan komme til koncert juledag.
Glæd dig til en aften med fantastiske bands fra Silkeborg

Noxous Preventio

Noxious Prevention, er old-school 90'er rap fra dengang en mikrofon var uden autotune og hiphop var noget man kunne danse til. Sommeren 2017 bød på et enkelt ekslusivt job, hvor de lagde publikum ned med deres høj-oktan-hiphop og intense energi. Efter mere end 20 års dvale og på utallige opfordringer om gendannelse, gæster de to hårdtslående kvinder MC Macey og MC Poke Rampelys, hvor de åbner ballet til julerock med hardcore rap og bouncy beats.

Noxous Preventio 

More Blessings

More Blessings er Jakob Meyland, Stefan Kvamm og Anders Petersens festband. More Blessings spiller egne sange! Der er tale om original, sjovt og dansabel festmusik! Instrumenteringen er vokal, beats - bas - synthesizers og diverse percussion! More Blessings sange kredser om frihed og livsglæde!  Bandet er rutinerede performere og leverer et gennemmusikalsk og medrivende show! More Blessings har turneret landet tyndt og spillet et hav af opvarmningskoncerter for De Eneste To. Bandet spillede senest i Silkeborg i forbindelse med åbningen af Jysk Park.

More Blessings

DJ Killers

Silkeborgensiske DJ Killers er det moderne partyband med et show, der byder på over 100 hits fra de sidste 25 år, leveret som en DJ ville gøre det: uden pauser og max 3 minutter af hver sang. I front står Rikke Rusholt og Tobias Tretow, som begge fremstår energiske og med attituder som de rigtige popstjerner. De bliver bakket op af andre gode musikere fra det silkeborgensiske musikliv: Frede Panduro, Anders Fisker og Rasmus Sitarz. Tempoet er højt og dansegulvet er aldrig tomt - og det hele er pakket ind i lækkert lys og spillet 100% live. 

 

DJ Killers
KUN STÅPLADSER
billetsalgBestil billet her >>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for ca. halv pris til de fleste af MusikRampens arrangementer - for kun kr. 300 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev