• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Kajsa Vala

Torsdag den 25. okt. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 150,- + gebyr /Dørpris kr. 170,-
Medlemmer: Forsalg kr. 75,- + gebyr /Dørpris kr. 90,-

Siden Kajsa Vala sidste år lagde Spot festivalen ned, har hendes navn summet i krogene og har skabt opmærksomhed om bandet langt uden for hjembyen Aarhus.

»Det er vidunderligt at mærke et publikum, der bakker så godt op om vores koncerter. Vi får så god respons og så megen kærlighed tilbage, at det svært ikke at smile hele tiden«, siger Kajsa.

Nu skruer hun yderligere op for musikken. Og det er americana, hun spiller. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv.
Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd.

Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Omkring sig har hun musikerne Anders Thorborg, Astrid Steen Noringriis, og brødrene Nis og Kristian Hybel. Et tæt sammenspillet hold.

I efteråret drager Kajsa Vala og bandet på en turné, der fører dem rundt i det meste af landet. Turnéen begynder 25. oktober på Rampelys i Silkeborg.

Stå & siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for under 2/3 pris til MusikRampens arrangementer - fra kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev