• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Sonja Hald

Lørdag den 15. sep. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 125,- + gebyr /Dørpris kr. 150,-
Medlemmer: Forsalg kr. 60,- + gebyr /Dørpris kr. 75,-

Support: Northfield

Lørdag den 15. september kommer den længe ventede debut udgivelse fra silkeborgensiske Northfield. Samme dag markeres udgivelse på Ramplys, hvor Northfield er support for Sonja Hald.

For hovedkraften bag projektet, den blot 21-årige silkeborgensiske sanger, guitarist og komponist Simon Nordmark betyder den kunstneriske integritet alt:
- Vi har eksisteret i nogle år men har ikke villet udsende noget halvfærdigt, en demo på Soundcloud, en amatør-video el. lign. Og disse sociale medie-tider til trods vil vi ikke ses – vi vil høres. Og vi har konsekvent ventet på det helt rigtige mix af omstændigheder og muligheden for at lave et produkt der kan begå sig på øverste hylde kvalitetsmæssigt.

Udgivelsen er i EP-formatet og indeholder 5 melankolske, melodiske tracks af den instrumentalt håndholdte slags. Moderne komposition med en slet skjult forkærlighed for vintagelyd og alligevel helt sit eget univers. Selve EP-formatet forbliver et varemærke for Northfield der ser det kortere album-format som en mulighed for at kunne skifte spor og lave tema-baserede udgivelser med en højere udgivelsesfrekvens og der er derfor flere EP’er i støbeskeen allerede.
Udgivelsen er produceret af  Mike Hecchi fra Silkeborg. 
Jeg har sjældent oplevet en lignende dedikation til musikken og klar bevidsthed om retning og udtryk hos så ung en artist. Der er et stort potentiale og vi har et meget givende samarbejde begge veje, siger Mike Hecchi.

Northfield

Sonja Hald

Vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil - og rock i indiestil
Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen enten alene eller sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”.
”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.

Sonja Hald blev sat i verden af forfatter og forsanger Jonas Dahl i august 2012. Jonas var på daværende tidspunkt bosat i Berlin og begik sig som engelsksproget troubadour i det meste af Europa. Sonja Hald var, i forsøget med det danske sprog, anledningen til at vende hjem. De første sange blev skrevet uden for kongeriget og Jonas vendte hjem og direkte i studio, for at møde de musikere der – ud over Jonas selv - skulle vise sig at udgøre Sonja Hald. I 2014 vandt Sonja Hald KarriereKanonen og siden er det blevet til to albums.

Stå- og siddepladser

Sonja Hald
billetsalg

Køb billet her>>

 

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for ca. halv pris til de fleste af MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev