• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

The White Album

Lørdag den 9. dec. • Kl. 20.00

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 175,- + gebyr /Dørpris kr. 200,-
Medlemmer: Forsalg kr. 90,- + gebyr /Dørpris kr. 100,-

De tre sangere/guitarister/komponister Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø søger tilbage til den akustiske nerve, der for 6 år siden samlede dem omkring sangene.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene, helt nøgne for sig selv. uden den store produktion udenpå.

De seneste 4 år er bandet blevet udvidet på alle parametrer - flere musikere, større produktioner, mere gear og produktionerne omkring pladeinspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til at finde ind til sig selv igen, ind til kernen af hvad de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der laver musik sammen.  Det sker med en håndfulde sange, som alle har samme omdrejningspunkt om at kunne fungere i en nedbarberet triosetting med få elementer for at få fokus på melodien, budskabet og klangen af de tre stemmer sammen. Om deres “homecoming” fortæller de :

“Vi savnede lidt “at komme hjem” til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle 3 plader, samt et par helt nye som skal prøves af inden vore kommende indspilninger i foråret 2018. Vi skal tilbage i sommerhuset høre vinden i sivene og fare vild mellem træerne for atter at finde tilbage til DNA´et i selve sangskrivningen”.

Sidde & ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for ca. halv pris til de fleste af MusikRampens arrangementer - for kun kr. 300 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev