• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Northern Assembly

Lørdag den 3. marts • Kl. 20.00

Døren åbner kl. 19.00 • Forsalg kr. 150,- + gebyr /Dørpris kr. 175,-
Medlemmer: Forsalg kr. 75,- + gebyr /Dørpris kr. 100,-

Northern Assembly er, som navnet antyder, en forsamling af nordiske musikere, som med et stort ambitionsniveau spiller sig ind i hjertet på deres publikum. Det er folkemusik med dybe nordiske rødder og toner.

Northern Assembly udgav i oktober 2014 sin debut EP, som de har modtaget meget anerkendelse for. Der trækkes toner fra bands som Simon & Garfunkel og Mumford and sons. Sangene er skrevet på et rigt og komplekst sprog og har et dybt poetisk strøg over sig. De handler om livet i bred forstand og beskriver de store ord; fred, håb, nåde og poesi. Det er smuk drømmende musik og storytelling på et højt plan.

Sidde & ståpladser

MusikRampen generalforsamling
I forbindelse med koncerten afvikler MusikRampen generalforsamling kl. 18.00. Medlemmer, der deltager i generalforsamlingen, har gratis adgang til koncerten. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for ca. halv pris til de fleste af MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev