• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Ida Nielsen & Band

Fredag den 4. maj • Kl. 20.00

Døren åbner kl. 19.00 • Forsalg kr. 200,- + gebyr /Dørpris kr. 225,-
Medlemmer: Forsalg kr. 100,- + gebyr /Dørpris kr. 125,-

Det er en stor glæde at kunne præsentere en af de mest omtalte danske musikere de senere år, verdensstjernen Prince’s bassist Ida Nielsen og hendes band. Ida Nielsen holdt fra 2010 den funky bund for den legendariske kunstner Prince indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation”og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdensturne.

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Prince’s tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet og i udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar.

I 2017 har hun slået sit navn fast på live-scenen med både en forårstur og eftertur der har været rigtig godt besøgt, plus turnéer i både USA og Kina. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl. Hendes band tæller blandt andet en af Danmarks bedste guitarister, Mika Vandborg Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves - og selvfølgelig masser af bas!

Kun ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for ca. halv pris til de fleste af MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev