• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Signe Svendsen / Fårvang

Onsdag den 7. nov. • Kl. 19.30

Døren åbner senest kl. 18.30 • Forsalg kr. 150,- + gebyr 
Medlemmer: Forsalg kr. 75,- + gebyr

Koncerten afholdes i Skovhuset i Fårvang

Signe Svendsen drager på solotour i Silkeborg Kommune. Onsdag den 7. november gør hun holdt i Skovhuset i Fårvang. Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Om det at optræde solo, fortæller Signe:
”Når man går helt alene på scenen, har man en særlig pagt med publikum. Vi er ligesom sammen om hele balladen. Den følelse kan jeg virkelig godt li’”

Signe Svendsen har turneret flittigt rundt i Danmark de seneste 10 år, hun har udgivet 3 albums og har opnået at få en sang optaget i Arbejdersangbogen, en nominering til en DMA Folk som årets sangskriver og så har singlerne ”Strejfer” og ”Rift” fra hendes seneste album, fået betydelig airplay på P4. Lige nu arbejder hun på sit 4. album og har helt sikkert nye sange med derfra.

Genremæssigt bevæger hun sig i folk/pop - stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende påverden omkring os.

Sidde & ståpladser

billetsalg Bestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for under 2/3 pris til MusikRampens arrangementer - fra kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Nyhedsbrev