• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Karl William

Lørdag den 16. marts • Kl. 20.00

Forsalg kr. 230 incl. gebyr/ Dørpris kr. 250,-
Medlemmer: Forsalg kr. 130 incl. gebyr/Dørpris kr. 150,-

Koncerten afholdes i Kedelhuset, Silkeborg

”På ret kort tid er det lykkedes Karl William at skabe en lyd, der er helt hans egen. Det startede med r’n’b, men med tiden er hans drømmende musik blevet en slags afdæmpet, stemningsfuld pop. Som om Karl William altid ser verden gennem en semigennemsigtig dis.”

Karakteristikken stammer fra Soundvenue – der nævnte Karl Williams andet album som et af dem, de virkelig håbede på at høre i 2018. Og den 5. oktober rammer albummet “Livet, Faldet & Alt Det Andet” så endelig musiktjenesterne. Til foråret drager Karl William på tour med blandt andet sangene fra albummet. Touren har passende fået titlen “Livet, Faldet & Alt Det Andet-tour”

Karl Williams stærke fortolkninger i sidste års Toppen af Poppen har, sammen med de tre singler, det også blev til i 2017 (”Forstenet”, ”Lidt af gange” og ikke mindst kæmpehittet ”Om igen”), i den grad også skærpet forventningerne. Og i 2018 har Karl William sat sig på radiofladen sammen med Burhan G og nummeret “Samme Vej”.

I 2016 blev Karl William tildelt en af dansk musiks største hædersbevisninger, i form af P3 Prisen. Et foreløbigt højdepunkt i en karriere, der vel nærmest kun har bevæget sig opad. Sammen med sine homies i musikkollektivet Hukaos var Karl William bannerfører for en ny lyd i dansk musik – i Berlingske beskrevet som: ”en dansk variant af en større international strømning ført an af de canadiske sangere Drake og The Weeknd, der i de senere år har haft stor succes med følsomme fraseringer, selvudleverende tekster og et stilet lyddesign fuld af lilla røg og narkotisk slæbende beats.”

Om den kommende tour siger Karl William selv: Vi har efterhånden brugt de seneste par år på at færdiggøre vores album “Livet, Faldet & Alt Det Andet”. Det er blevet den seneste nye fortælling om hvordan jeg har det, og det glæder jeg mig til at komme nærmere ind på, når vi tager på tour i foråret. Folk kan forvente et set-up der matcher pladens univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet. 

Stående koncert

SilkeborgBillettenKøb billet her >>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: