• MusikRampen

    Støt livemusik i Silkeborg

Julie Berthelsen

Fredag den 15. marts • Kl. 20.00

Døren åbner kl. 19.00 • Forsalg kr. 195,-  incl. gebyr /Dørpris kr. 225,-
Medlemmer: Forsalg kr. 100,- incl. gebyr /Dørpris kr. 125,-

En Tour Tilbage: 15 års jubilæumskoncert

Glæd dig til et lykkeligt genhør med pophits som "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen" og "Home". For 15 år siden udkom Julie Berthelsens debutalbum "Home" (2003). Forårets tour med titlen "En Tour Tilbage" er en fejring af netop dette album. Julie vil bruge 15-års jubilæet som anledningen til at spille alle sangene fra "Home" samt fortælle om, hvordan sangene blev til, og hvor de kommer fra. Mange af sangene har Julie ikke sunget i mange, mange år, og hun glæder sig meget til endnu en gang at tage minderne med på tour. 

Julie fortæller: "Tiden efter "Popstars" vækker så utroligt mange minder hos mig. Alting forandrede sig lynhurtigt. Min karriere blev skabt, og der var liv og glade dage, men der er også minder om, hvordan jeg måtte lære meget om mig selv, både hurtigt og en smule lige på og hårdt."

Denne koncert bliver en rejse tilbage til en skøn og en vild tid for Julie, og hun glæder sig til at dele historien med sit publikum. I løbet af de seneste 15 år er det blevet til fem albums og flere nye singler, som der selvfølgelig også bliver plads til nogle af på denne akustiske aften.

Sidde & ståpladser

billetsalgBestil billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

 

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: