Peter Sommer & Tiggerne

Onsdag den 28. okt. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 300,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 320,-
Medlemmer: Forsalg kr. 200,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 220,-

Koncerten afholdes i Jysk Musikteater

Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’-album, er Peter Sommer med drømmebandet Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’. I den forbindelse tager de på turné, og de rammer Kedelhuset 28. oktober.

“Stemningen har simpelthen aldrig været bedre, lettere og stærkere i det her efterhånden ældre orkester. Ambitionerne, scenerne og sangene vokser stadig her på 15. år.”udtaler Peter Sommer om arbejdet med Tiggerne og det nye album. Det kan også mærkes på publikum og anmeldere. ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’ har nemlig modtaget en lang række flotte roser fra toneangivende medier og aviser:

  • ’Det er så godt, at det kilder i maven’ Jyllands Posten, 5 stjerner
  • ’Han skaber sit eget billedsprog’ Nordjyske, 5 stjerner
  • ’Tiggerne spiller mere kontant og ramsaltet end længe hørt’ Gaffa, 5 stjerner
  • ’Halvdelen af sangene griber mig fast om hjertet. Den anden halvdel sparker mig i det mindste i røven’ Politiken, 4 hjerter
  • ’…et af de særlige dyr, der lever i sprækkerne mellem håndboldhallen og antikvariatet’ Weekendavisen

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Peter Sommer fortæller om det nye album: ”Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bind. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album! Drømmen vi elskede at drømme på sidste album, er egentligt fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre.”

Unummererede siddepladser

SilkeborgBillettenKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: