• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Hugo Helmig AFLYST

Fredag den 29. okt. • Kl. 20.00

Hugo Helmig indstiller karrieren på ubestemt tid og aflyser alle koncerter

Alle købere, der er registreret i billetsystemet, får direkte besked enten fra Jysk Musikteater eller direkte fra MusikRampen vedrørende refusion af billet.
Man kan også skrive direkte til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med billetnummer og bankoplysninger !


Forsalg kr. 260,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 275,-
Medlemmer: Forsalg kr. 160,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 175,-

Koncerten afholdes på Rampelys

Det seneste års tid har budt på et nyt kapitel i Hugo Helmigs liv. Han udgav mini-albummet ’LULU VOL. 1’, der viste en mere ærlig, mørk og skrøbelig sangskrivning end tidligere set. Bedst da Hugo Helmig slikker sårene oven på et stormfuldt 2019, fik han en håndsrækning fra Lukas Graham – sammen lavede de singlen ’Sooner or Later’. Senest er det også blevet til hitsinglen ’Champagne Problems’. Hugo Helmig skulle rigtig have været på Danmarksturné i starten af 2021, men grundet den fortsatte nedlukning i Danmark, har Hugo Helmig valgt at rykke alle koncerterne til efteråret 2021. Samtidig tilføjes der flere koncerter til den eksisterende turné.

Hugo havde set frem til at spille koncerter igen, men vil nu arbejde hårdt på hans nye album og se frem mod sommeren og efteråret:

’Som I nok har regnet ud, så må vi nu flytte touren igen pga. corona. Det er helt vildt ærgerligt, men der er desværre intet vi kan gøre. Nu flytter vi i stedet det hele til efteråret, så vi er sikre på at vi kommer ud og spiller for jer alle. Og så er jeg i gang med at lave et album, der kommer til juni! Det håber jeg at I kan glæde jer til indtil vi ses ud på alle landets spillesteder!’

Igennem de seneste par år har Hugo Helmig slået igennem i både Danmark og Tyskland med singlerne ’Please Don’t Lie’, ’Wild’ og ’Young Like This’. Nu kan publikum glæde sig til at opleve Hugo Helmig og band live igen. I Silkeborg sker det på Rampelys fredag 29. oktober

Beinir

Support: Beinir

På en lille bitte ø et sted i det store Atlanterhav, er 20-årige Beinir vokset op. Nærmere bestemt Saltangará på Færøerne, en stille by der rummer en særlig smuk natur og fred med dets kun 1000 indbyggere. 
Her har Beinir formet sin egen musikalske identitet siden han som 7-årig greb guitaren og forsvandt ind i musikken.

I starten af 2021 var BEINIR med som feature på sangen ”I’m Not Crying, You Are” fra Dopha’s debutalbum, der er blevet varmt modtaget i både Danmark og Tyskland, hvor den med det samme blev samlet op som ’Single of The Week’ på RTL Radio. Beinir var også med, da Dopha i juni gav en uforglemmelig koncert på Rampelys i juni.
Beinirs egne sange er pakket med energi, svingende rytmer og attraktiv, men spydig lyrik om personlige fortællinger. Sangene rummer en dybe, der beskriver følelsen af at være ung og fortabt i søgen efter sin tilværelse.
Beinir søger inspiration i forbilleder som Ed Sheeran, Outkast og Bon Iver, der har givet ham både udlængsel og store drømme, men han har formået at forankre det i sit eget skandinaviske udtryk og univers. Dét bliver også eksekveret live, hvor han for nyligt fik flotte anmeldelser fra sin koncert på Uhørt: ”Ind på scenen, helt alene, træder færøske Beinir ind med sin guitar og begynder det, der bliver en af lørdagens allerbedste koncerter [..]. Med imponerende guitarspil og en drum-pedal fyldte Beinir Skatescenen ud med sin vanvittige sangstemme og velskrevne numre.” – Bands of Tomorrow (4,5 ud af 5 stjerner)En talentfuld kunstner med stort potentiale” – GAFFA (4 ud af 6 stjerner)

Kun ståpladser

billetsalg.dkKoncerten er aflyst

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: