Jonah Blacksmith TRIO

Tirsdag den 11. maj • Kl. 20.00

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten torsdag den 25. februar udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked omkring mulighed for refusion. Vi beklager besværet og håber at se dig til koncert på den nye dato ! 


Forsalg kr. 295,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 320,-
Medlemmer: Forsalg kr. 195,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 220,-

Koncerten afholdesJysk Musikteater 

Jonah Blacksmith Trio pakker igen den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper, og rykker dagligstuen med på landevejen.

Bandet er snart aktuelt med det nye album Brothers som ventes ude i oktober 2020. Forud for dette har de heftigt roterende singleforløbere Monster og Honey dagligt ramt æteren.

Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer, hvori de blev skabt, og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter. Sangenes håndspillede grundvæsen kommer med andre ord på glimrende vis til udtryk disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen. Musikken og fortællingerne tager afsæt i levende sange om levet liv, og trods det lille setup kan man roligt sætte næsen op efter en stor aften i selskab med brødrene fra Thy.

Jonah Blacksmith Trio er Simon Alstrup og Thomas Alstrup, som bakkes op af Jon Bisgaard Kjeldsen.

Unummererede siddepladser

 

Koncerten kan være udsolgt - men billetter kan løbende komme tilbage i salg, da det stadig er muligt at få billetter købt til den oprindelige koncert dato refunderet

SilkeborgBillettenKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: