• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Dodo synger Benny Andersen i THEM

Torsdag den 21. okt. • Kl. 19.30

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten den 21. januar 2021 udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Sidste frist for refusion af billet var 21. februar 2021. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked !


Forsalg kr. 200,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 220,-
Medlemmer: Forsalg kr. 100,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 110,-

Musikrampen bringer ud - koncerten foregår i Them Medborgerhus

Kan Svante være en kvinde ? Det spørgsmål og andre observationer om kvindelige Svanters genvordigheder, kan du får svar på, når du er til koncert med Dodo og hendes fortolkninger af Benny Andersens “Svantes viser”.
I 2009 stødte Dodo ind I Benny Andersen I forbindelse med et projekt for Unicef, hvor Benny og Dodo optrådte sammen. Efter utallige opfordringer og en længere proces, udkom i 2011, det første soloudspil fra Dodo i form af CD - en ”DodoBennyBossa”. Dodo var faldet pladask for Svante visernes humoristiske sortsyn, som musikalsk talte helt naturligt, ind i Bossanovaens melankolske og jazzede tone.

Siden har hun, ind imellem sit arbejde med Dodo & the Dodos, optrådt med et udvalg af de klassiske Svante viser fra hendes første lunt svingene solo CD. Det bliver en aften i bossanovaens tegn, i Benny Andersens tegn og i kvindelige Svanters tegn!

Med sig har Dodo følge af:
Jeppe Holst (guitar)
Jens Rud (bas, percussion)

billetsalg Køb billet her >>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: