• Støt livemusik i Silkeborg Støt MusikRampen

Loveless og Lilholt EKSTRA

Tirsdag den 18. jan. • Kl. 17.00

På grund af gældende Covid-19 restriktioner er koncerten den 12. januar 2021 udsat. Har du købt billet til denne dato, gælder den naturligvis også til den nye dato. Sidste frist for refusion af billet var 1. februar 2021. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked !


Forsalg kr. 310,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 325,-
Medlemmer: Forsalg kr. 210,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 225,-

Koncerten afholdes i Mariehøj Kirke

En magisk aften under kirkehvælvingen

Shaka Loveless og Lars Lilholt mødte hinanden i Toppen af Poppen tilbage i 2015. Her skabte de vellyd ved at fortolke hinandens numre. Samtidig skabte de et venskab, som i dag er katalysatoren for en anderledes koncertoplevelse i kirkerummene landet over. De to spillemænd vil med hver deres guitar levere både musikalske nyfortolkninger, historiefortælling og et dyk ned i begges bagkatalog. 

Shaka Loveless og Lars Lilholt repræsenterer tilsammen to generationer fra Silkeborgegnen, hvilket skaber et jovialt grundlag for deres musikalske udveksling. Du kan se frem til akustiske versioner af klassikere som ’Tomgang’ og ’Kald det kærlighed’ – og samtidig vil deres hyggelig jargon fylde kirkerummet med nærværende stemning og bundsolid lune. Om deres første møde fortæller Lars Lilholt: 

’Vi faldt hurtigt i hak under optagelserne til Toppen af Poppen. Blandt andet grinede vi en del sammen – og det er jo ikke så skidt. Shakas tekster er vedkommende, og ’Tomgang’, som jeg satte mig rigtig meget ind i, er en smuk, smuk sang om venskab. Jeg kan godt lide hans sociale engagement, og hans arbejde med det danske sprog. Og så er jeg beæret over, at han vil turnere landet rundt med en folkesanger, som er på alder med hans far. Dét viser, at musik ikke har noget alder  – og heldigvis for det.”

Således vil de to mænd, akkompagneret af to mikrofoner og to guitarer, indtage kirkerummene med sange, der har historierne i centrum. Glæden ved musikken og historiefortællingen er netop det, som binder Shaka og Lars sammen. Om samarbejdet forklarer Shaka:

’Vi er begge to spillemænd og historiefortællere. I vores samtaler kan jeg genkende den samme spilleglæde og fortællelyst, som jeg selv har. Lars er et meget behageligt menneske, med en utrolig stor sangskat. Og jeg synes, man kan høre denne interesse for mennesker og historier på fornemmeste vis i Lars' lyrik.’

Glæd dig til en aktustisk oplevelse under kirkehvælvingen, hvor musikken, fællesskabet og fortællinger fra nær og fjern går op i en lækker enhed.

Unummererede siddepladser

billetsalgKøb billet her>>

VIDSTE DU

- at hvis du er sponsor er du med til at støtte LIVE MUSIK i Silkeborg - samtidig med at du får gode oplevelser ?

VIDSTE DU

- at medlemmer kommer til koncert for langt under normal pris til MusikRampens arrangementer - for kun kr. 350 om året ?

VIDSTE DU

- at vi kan finde på at fotografere til vores koncerter - så du bagefter kan tagge dig selv på facebook ?

VIDSTE DU

- at foreningen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft - det gælder både bestyrelsen og de hjælpere, du møder til koncert ?

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: