Annika Aakjær UDSOLGT

Torsdag den 12. maj • Kl. 20.00

Koncerten er flyttet fra den 5. november til den 12. maj 2022 på grund af sygdom. Har du købt billet, gælder den naturligvis til den nye dato. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked fra Jysk Musikteater vedrørende mulighed for refusion (fristen for refusion var den 1. oktober 2021).


Forsalg kr. 340,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 350,-
Medlemmer: Forsalg kr. 240,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 250,-

Det Meste Tour 2021

Til foråret 2022 tager Annika sit band med på tour rundt i det danske land.

Det sker i kølvandet på et par år, der ikke blev det år hun regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter med 1000 publikummer og en koncert på Skanderborg Festivals store Bøgescene, blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn.

Men det blev også årene med en ny single, som er forløber for et album der kommer på gaden 2021. En single om det 2020, som ramte Annika lige efter et svært breakup:

“Det var næsten til at grine af og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang my old friend” skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter)” 

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu tre af slagsen, med en fjerde på vej. 

Koncerten afholdes i Kedelhuset

Kun ståpladser

SilkeborgBillettenKoncerten er udsolgt