Go Go Berlin NY DATO

Lørdag den 30. april. • Kl. 20.00

Koncerten er atter udsat - denne gang til den 30. april - og vi håber at 3. gang er lykkens gang. Har du købt billet, kommer den naturligvis også til at gælde til den nye dato. Ønsker du at få din billet refunderet, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med bankoplysninger og billetnummer. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked omkring mulighed for refusion. Sidste frist for refusion af billet var den 30. december 2021.

Koncerten med Go Go Berlin den 13. nov. blev aflyst, da et medlem af bandet var konstateret smittet med Covid-19.  Har du købt billet, kommer den naturligvis også til at gælde til den nye dato. Ønsker du at få din billet refunderet, kan du skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med bankoplysninger og billetnummer. Alle købere, der er registreret i billetsystemet, har fået direkte besked omkring mulighed for refusion. Sidste frist for refusion af billet var den 1. december 2021.


Forsalg kr. 195,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 210,-
Medlemmer: Forsalg kr. 95,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 110,-

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. 
Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour aktivitet i lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, USA, Indien og Kina.

I september 2019 præsenterede Go Go Berlin et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der viste en mørkere, mere elektronisk og ”clubbet” version af bandet. 
Albummet blev belønnet med en fem stjernes anmeldelse i Gaffa og 4 singler i rotation på DR P4 og P6.

Go Go Berlin har brugt tiden under Covid-19 lockdown på at indspille og udgive EP’en: ”Lyfe” der medførte 2 singler i rotation på DR P4. Bandet lover allerede, at der er mere ny musik på vej i løbet af 2021 og er nu mere end klar til at vende tilbage på de danske festivalscener med masser af ny musik på sætlisten.

Go Go Berlin har et helt specielt forhold til Silkeborg, da det var på den daværende højskole, Performers House, bandmedlemmerne mødte hinanden og det var i Silkeborg bandet gav nogle af de første koncerter – blandt andet på Rampelys. 


Koncerten holdes på Rampelys

Kun ståpladser

billetsalgKøb billet her>>