En forrygende start på året

tidligere nyhedsbreve

mariefrankPeter IngemannRosa

Forrygende start for MusikRampen

For snart et år siden arrangerede MusikRampen sin første koncert. Og siden har vi afholdt 14 koncerter. I fredags var det tid til at gøre status ved foreningens første rigtige generalforsamling, der blev afholdt i forbindelse med koncerten med Die Herren. 

Og på grund af blandt andet Jer kan vi glæde os over en helt fantastisk start. Først og fremmest har folk bakket op ved at melde sig ind i foreningen og ved at købe billet til koncerterne. Desuden har flere sponsorer vores så venlige at stole på os, og ydet deres bidrag til at det hele kunne hænge sammen. 
Alt det har betydet, at vi økonomisk har haft et flot år. Regnskabet viste et overskud på 117.000 kroner. Og dermed står vi godt rustet til at kunne give Silkeborg endnu flere musikalske oplevelser i fremtiden. Vi har samtidig sikret os en kapital, hvis et eller andet skulle gå galt i fremtiden. Men vi vil gerne love, at vi aldrig kommer til at gamble med økonomien.

Musikforening - nu også med foredrag

Rampelys er et fantastisk lokale til musik. Men vi mener også, at lokalet er yderst velegnet til foredrag og lignende. Det håber vi, at I er enige i. 19. marts kommer tv-værten Peter Ingemann på besøg for at fortælle om sin barndom og ungdom med udgangspunkt i bogen ”Ingemanns Land”. Foredraget vil byde på en lang række rørende, tankevækkende og sjove historier om personer fra Silkeborg og Ry - blandt dem Peter Ingemanns egen far. 

... og masser af musik

Musik har vi naturligvis også masser af. Og der er stadig mulighed for at sikre sig billet til en musikalsk oplevelse i foråret. 

Programmet for foråret ser i øvrigt sådan ud: 
12. februar: D-A-D (udsolgt)
21. februar: Folkeklubben - Fedterøv og andre gode protestsange fra et af de mest markante navne fra 2013
13. marts: NOAH - fremadstormenede popduo - med band
15. marts: Rosa fra Rouladegade - en perfekt oplevelse til hele familien i Jysk Musik- & Teaterhus
22. marts: Led Zeppelin Jam - Danmarks sejeste kopiband med Alex Nyborg Madsen i front
28. marts: Marie Frank - Nye og gamle hits og masser af gode historier
9. april: Panamah - Oplev blandt andet DJ Blues og Børn af Natten live
11. april: Caroline Henderson - Fantastisk jazz-sangerinde sammen med pianist Nikolaj Hess
25. april: Rasmus Lyberth - En magisk aften med Grønlands nationalpoet

Billetter køber du ved at klikke på bandnavnene - og derefter på "Køb billet"

Vil du være medlem?

150 har foreløbig valgt at være medlem i 2014. Men vi vil meget gerne være mange flere. Prisen for at blive medlem i 2014 er som sidste år 300 kroner og medlemskabet gælder for hele året. Du gentegner dit medlemskab ved at indbetale 300 kroner til konto 7170 2408619 - eller ved at udfylder formularen på musikrampen.dk. Husk at skrive navn og adresse og evt. medlemsnummer (VIGTIGT) på indbetalingen.

Er du ikke medlem skal du udfylde formularen OG derefter indbetale kr. 300,- til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse.
Og HUSK, at du som medlem kommer til koncert til cirka halv pris ! Så hvis du går til tre koncenter i resten af året er pengene tjent hjem. 

Kan du li’ os? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én, der kunne tænke sig at være sponsor, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:23
(0 votes)
Read 3177 times

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: