Print this page

- et flot forår i MusikRampen

tidligere nyhedsbreve

RasmusLyberthZiyanakmltr

Tak for et flot forår

Om kort tid går MusikRampen på sommerferie efter et forår som - sagt på jysk - har været ganske fornuftigt...... 

Vi har dog stadig to koncerter tilbage. 25. april kan du høre Grønlands nationalpoet Rasmus Lyberth.
Og dagen efter har vi - med kort varsel - givet Jer mulighed for at opleve de to gamle Silkeborg-drenge, Brian Lykke og Frank Ziyanak som ”To tapre drenge”. I en blanding af comedy og musik giver de mulighed for at få et godt grin og høre noget glimrende musik. Du kan købe din billet på silkeborgbilletten eller i døren. Er du medlem kan du komme ind for bare 60 kroner.

Foråret har indtil nu budt på en lang række store musikalske oplevelser. Der har været noget for enhver smag - synes vi - og generelt har billetsalget været rigtig godt. Tak for udsolgt til Die Herren, DAD, Folkeklubben, Rosa fra Rouladegade, Led Zeppelin Jam og Caroline Henderson.

Eneste store negative overraskelse var koncerten med NOAH - selvom den var god. Enten gider folk ikke gå til koncerter en hverdagsaften i Silkeborg eller også er der bare ikke et publikum til nyere dansk musik. Måske en kombination, men vi har altså ikke opgivet at præsentere nyere danske navne i Silkeborg.

Glæd Jer til efteråret

Det kan være svært at undvære hinanden en hel lang sommer. Og sådan har vi det naturligvis også med Jer. Så derfor byder vi den 1. august på en koncert med verdensstjernerne fra Michael Learns To Rock. Vi håber I kan få det til at passe med ferieplanerne og er klar til en indendørs koncert i sommervarmen.

Foreløbig byder efteråret også på:

10. oktober: Søs Fenger (husk at købe billet i god tid - der bliver udsolgt)
25. oktober: Zididada - det bliver en fest.
1. november: The White Album - smukke stemmer og delikate arrangementer
15. november: Sing Sing Sing med blandt andre Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen og Sascha Dupont.
9. december: Basix - julekoncert i Mariehøj Kirke.

Billetter køber du via links på vores hjemmeside - klik på kunstnernavnet

Vil du være medlem?

Prisen for at blive medlem i 2014 er som sidste år 300 kroner. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du gentegne dit medlemskab ved at indbetale 300 kroner til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse og evt. medlemsnummer (VIGTIGT) på indbetalingen.

Er du et nyt medlem skal du udfylde formularen på musikrampen.dk under fanen ”bliv medlem”. Og derefter indbetale kr. 300,- til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse. 

Og HUSK, at du som medlem kommer til koncert til cirka halv pris !  

Kan du li’(ke) os ? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én, der kunne tænke sig at være sponsor, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

GOD PÅSKE TIL ALLE
mange hilsner fra Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:23
(0 votes)
Read 5284 times