Udsigt til rekordforår

tidligere nyhedsbreve

folkeklubbenTheLastWaltzsteen-jorgensen

Udsigt til rekordforår

I foråret 2015 sætter MusikRampen rekord, når det gælder antallet af koncerter. Foreløbig har vi 12 koncerter på plads, heraf hele 11 på Rampelys, men et par stykker mere følger senere. Programmet er - synes vi - rigtig godt og meget varieret. Så vi kan kun opfordre til, at du bliver medlem eller gentegner dit medlemskab i MusikRampen. Husk at som medlem kommer du til koncert til cirka halv pris!

Du gentegner dit medlemskab ved at indbetale 300 kroner til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse og medlemsnummer (VIGTIGT) på indbetalingen.

Er du ikke medlem skal du udfylde formularen på musikrampen.dk under fanen ”bliv medlem”. Og derefter indbetale kr. 300,- til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse.
Som medlem får du pr. mail tilsendt links til de forskellige koncerter, så du kan købe billet til rabatpris. Men bemærk: Du kan kun købe én billet til dig selv.

Vi starter 2015 med en koncert med Soulworkers. Ved samme lejlighed holder vi årets generalforsamling. Medlemmer har gratis adgang til koncerten, hvis de samtidig deltager i generalforsamlingen.

Derefter byder foråret på:

31. januar: Folkeklubben - tekster fra hjernen og musik fra hjertet
7. februar: The Last Waltz - The Bands afskedkoncert genopføres
13. februar: Steen Jørgensen - en rocklegende kommer til byen
21. feburar: Rosa & Rødderne - børneshow i Jysk Musikteater
21. februar: Die Herren - U2-kopierne er klar til en ny forrygende aften
7. marts: Esben Just - nu helt alene
13. marts: Love Shop - 25 års jubilæumstour
20. marts: L.I.G.A - et af de nye store navne
27. marts: Backseat - med Ivan Pedersen i front
10. april: Eivør - glædeligt gensyn med en fantastisk sanger
2. maj: Caroline Henderson - Danmarks jazzdiva er tilbage

Billetter køber du via links på vores hjemmeside (klik på kunstnernavnet).

Flot efterår

Efteråret har budt på en række meget store oplevelser. Og heldigvis har silkeborgenserne været gode til at bakke op. Vi har haft udsolgt til Michael Lears To Rock, Søs Fenger, Søren Huss og Sing Sing Sing. Og så var det glædeligt, at mange mødte frem, da et af de helt nye navne, The White Album, besøgte Rampelys og gav en fantastisk koncert.

Det er endnu muligt at få sig en koncertoplevelse i 2014. Der er således stadig billetter til koncerten med Tim Christensen i Jysk Musikteater, Basix i Mariehøj Kirke og ølsmagning i Jysk Musikteater med efterfølgende show med Monrad & Rislund.

Og så ser vi frem til den 25. december, hvor der er julerock på Rampelys. Her garanterer hele tre bands, at det bliver en forrygende aften. Her kan du høre UdenGrund, Frank Ziaynak og Jam I Can.

Kan du li’(ke) os ? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én, der kunne tænke sig at være sponsor, så kontakt os. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


mange hilsner fra Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:22
(0 votes)
Read 3285 times

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: