Print this page

Glædelig jul

tidligere nyhedsbreve

 

JamICan

Giv en flad gave

Flade pakker under juletræet kan faktisk godt være nogle af de bedste. For eksempel kunne du jo købe et par billetter til en af vores koncerter i foråret. Det er en gave, man kan glæde sig over på dagen og hver eneste dag frem til koncerten.
Der er hele 13 koncerter at vælge imellem. Senest har vi tilføjet Halberg & Friends den 11. april til programmet. Denne koncert afholdes på 80’eren Live.

Til børnene er der i stedet for mængder af legetøj mulighed for at give en oplevelse ude i virkeligheden i form af en koncert med Rosa & Rødderne i Jysk Musikteater. 

Alle vores øvrige koncerter afholdes på Rampelys.

Det er:

16. januar: Soulworkers - samme aften som generalforsamling.
31. januar: Folkeklubben - tekster fra hjernen og musik fra hjertet
7. februar: The Last Waltz - The Bands afskedkoncert genopføres
13. februar: Steen Jørgensen - en rocklegende kommer til byen
21. februar: Die Herren - U2-kopierne er klar til en ny forrygende aften
7. marts: Esben Just - nu helt alene
13. marts: Love Shop - 25 års jubilæumstour
20. marts: L.I.G.A - et af de nye store navne
27. marts: Backseat - med Ivan Pedersen i front
10. april: Eivør - glædeligt gensyn med en fantastisk sanger
2. maj: Caroline Henderson - Danmarks jazzdiva er tilbage

Du kan også give et medlemskab i julegave. Husk at som medlem kommer du til koncert til cirka halv pris!

Bliv medlem

Du skal udfylde formularen på musikrampen.dk under fanen ”bliv medlem”. Og derefter indbetale kr. 300,- til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse.
Som medlem får du pr. mail tilsendt links til de forskellige koncerter, så du kan købe billet til rabatpris. Men bemærk: Du kan kun købe én billet pr. koncert til dig selv.

Er du allerede medlem gentegner du dit medlemskab ved at indbetale 300 kroner til konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse og medlemsnummer (VIGTIGT) på indbetalingen.

Som medlem for 2015 har du også mulighed for at deltage i generalforsamlingen den 16. januar. Tilmeld dg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og kom samtidig gratis til koncerten med Soulworkers.

Nyt spillested 

Som du sikkert har set, så har Silkeborg Kommune købt Kedelhuset. Meningen er, at det på sigt skal være byens nye spillested. Vi har i MusikRampen valgt at gå positivt ind i det arbejde. Lige så meget vi elsker Rampelys, når musikken først spiller, lige så meget bander vi over stedet, når gear skal slæbes op af trapperne (blandt andet DADs) eller når borde og stole skal slæbes på loftet - og ned igen.

Kedelhuset er et meget spændende hus, men helt afgørende for os, er at vi naturligvis kan få de samme betingelser som på Rampelys. Her har foreningerne og Rampelys bestyrelse gennem årene skabt en fantastisk model, som giver plads til frivilligt arbejde, men hvor også en del af de praktiske opgaver bliver klaret for foreningerne. Det er en model som er medvirkende til, at vi kan få økonomien til at løbe rundt.

Og så vil vi gene ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ses til mange gode koncerter i 2015. Og mangler du en musikalsk oplevelse i julen, så husk, at der den 25. december er julerock på Rampelys. Her kan du høre Udengrund, Frank Ziaynak og Jam I Can.

 

 

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:22
(0 votes)
Read 3227 times