Velkommen til MusikRampen

tidligere nyhedsbreve

albertepeterde andre_kopierShoesForJuliahush

Nyhedsbrev februar 2013

Hermed får du det første nyhedsbrev nogensinde fra musikforeningen MusikRampen !!!

Vi vil først og fremmest sige tak fordi du viser interesse for foreningen. Det er ingen hemmelighed, at det er svært at starte en ny forening. Der er mange praktiske ting, der skal klares og økonomisk starter man helt fra nul.

 

Så vi er meget taknemmelige for alle medlemskaber, vi kan tegne. Og alle de billetter vi kan sælge. Så spred gerne det glade budskab i din omgangskreds og hvor du nu ellers kommer frem: Silkeborg har fået en ny musikforening og du har mulighed for at komme til fantastiske koncerter på Rampelys. Du kan også fortælle, at en koncert på Rampelys er en hel speciel oplevelse og noget helt end at stå sammen med tusindvis af mennesker på en festival. På Rampelys kan du komme helt tæt på musikerne og på en helt anden måde nyde musikken. Du kan for eksempel også sende dette nyhedsbrev videre til alle, du kender.

 

Forårets koncerter
I foråret byder vi på fire koncerter. Den første er den 15. februar med Alberte og ØnskeScenariet. Alberte Winding skaber med sine smukke sange og melankolske tekster en fantastisk stemning til sine koncerter.

Ved næste koncert kommer der helt anderledes gang i den, når Peter og De Andre Kopier indtager scenen med deres Gasolin-show. De har tidligere spillet med stor succes i Silkeborg. Så skal der være fest, så køb en billet til den 8. marts.

Shoes for Julia kigger forbi den 28. marts. Rutinerede Søren Sko har slået sig sammen med talentfulde Julia Fabrin, der blandt meget andet har været med til at skrive årets vindermelodi til det danske melodi grand prix.

Hush er det foreløbig sidste band på forårets program. De plejer at fylde Rampelys og er netop nu aktuelle med nyt materiale. Hush spiller den 25. april.

Efterårets koncerter
Vi er allerede nu ved at se på efterårets program. Og vi kan afsløre en lille nyhed. Den 26. september kommer populære Esben Just forbi med sin trio.

Der bliver mindst seks koncerter i efteråret. Og vi kan garantere, at det bliver et godt og varieret program. Og husk at som medlem kan du komme til koncert for cirka halv pris. Det koster kun 300 kroner at blive medlem og hvis du kommer til blot tre koncerter i løbet af året er pengene tjent hjem igen.

Styr på økonomien
Måske tøver nogen med at købe billet til koncerterne, for tænk nu hvis de ikke bliver gennemført. I bestyrelsen har økonomien førsteprioritet. Vi giver ikke penge ud, før vi har dem i kassen. Vi vil på ingen måde acceptere et underskud i foreningen. Og vi kaster os ikke ud i store satsninger, som kan sætte foreningens økonomi på spil. Derfor arrangerer vi i år kun koncerter på Rampelys. Og så er vi så heldige, at andre gode folk i Silkeborg har sørget for at søge støtte til foreningen, før den overhovedet var dannet, så vi har sikret os et økonomisk sikkerhedsnet i form at tilskud fra Silkeborg Kommune og staten. Så koncerterne bliver gennemført og alle medlemmer får noget for pengene.

Sponsorer
Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én der kunne tænke sig at være sponsor, så kontakt os. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os
Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

MusikRampen

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

 

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:27
(0 votes)
Read 3870 times

More in this category:

« Marts 2013

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: