Marts 2013

peterde andre_kopierShoesForJuliahushSEXICAN

Nyhedsbrev marts 2013

Efter nogle travle måneder med møder, booking af musik og planlægning af koncerter, kunne MusikRampen afholde sin første koncert den 15. februar med Alberte og Ønskesenariet. Det blev en flot debut, og bandet gav en fremragende koncert. Vi fik mange positive kommentarer og på aftenen fik vi 10 nye medlemmer.

Kom til koncert i foråret
Vi håber at rigtig mange møder op til vores kommende koncerter. Fredag den 8. marts har du mulighed for at synge med på Rabalderstræde, Kvinde Min og Inga, Katinka… når Danmarks bedste Gasolin-show kommer fordi. Vi kan garantere en forrygende aften med Peter og de andre Kopier.

Shoes for Julia kigger forbi den 28. marts. Rutinerede Søren Sko har slået sig sammen med talentfulde Julia Fabrin, der blandt meget andet har været med til at skrive årets vindermelodi til det danske melodi grand prix.

Hush plejer at fylde Rampelys og er netop nu aktuelle med nyt materiale. Hush spiller den 25. april.

Og den 3. maj kan vi præsentere lokale The Sexican. Koncerten bliver samtidig release for bandets nye cd. Som medlem kan du denne aften komme til koncert for bare 40 kroner plus gebyr.

Efterårets koncerter
Vi kan allerede nu afsløre flere navne, som du kan glæde dig til i efteråret:

 • 26. september kommer populære Esben Just forbi med sin trio og vælter Rampelys
 • 26. oktober er det Niels Skousen, der kommer til Rampelys, hvor han byder på nye, roste sange - og de gode gamle !
 • Og allerede nu kan det være en god ide at købe billet til tirsdag den 5. november. Her kommer Peter A.G med sit Scene Show II.
  Da A.G sidst var på turne var alle koncerter udsolgt - også den på Rampelys
 • Uover disse tre koncerter har vi yderligere mindst tre på bedding. Et par af dem bliver offentliggjort inden for kort tid, så følg med på hjemmesiden musikrampen.dk

Bliv medlem
Og husk at som medlem kan du komme til koncert for cirka halv pris. Det koster kun 300 kroner at blive medlem og hvis du kommer til blot tre koncerter i løbet af året er pengene tjent hjem igen. Du kan melde dig ind på musikrampen.dk

Der er flere,der har tilmeldt sig - som ikke har fået betalt endnu - og det kan jo være fordi, man ikke er klar over at man skal skal betale kr. 300,- via bankoverførsel. Som en ekstra service bringer vi lige vores konto nummer: 7170 2408619

Sponsorer
En forening som MusikRampen, kan ikke klare sig uden trofaste medlemmer, hjælpere og sponsorer.
MusikRampen har indtil nu følgende sponsorer:

 • Silkeborg Kommune
 • Statens Kunstråd
 • Scanvo Trucks Danmark A/S
 • Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik ApS
 • Netto Biler A/S
 • Den Gyldne Hest
 • Midtjyllands Avis
 • Radio 1

Vi takker for støtten - uden denne var det ikke muligt for os at afholde koncerterne på Rampelys.

Kender du en virksomhed - eller er du virksomhedsejer og har lyst til at være med til at sikre, at Silkeborg også i fremtiden har et rigt kulturliv, så kontakt vort sponsorudvalg Jørn Døssing eller Michael Jensen. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os
Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

 

MusikRampen like-us

 

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:26
(0 votes)
Read 3259 times

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: