Maj 2013

DeHerrenPoulHalbergSigneSvendsenRasmusWalter

Nyhedsbrev maj 2013

Tak for støtten

I MusikRampen har vi nu afviklet hele forårets program. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var med nogen nervøsitet, vi kastede os ud i opgaven. Men heldigvis har det vist sig, at der slet ikke har været noget at være nervøs for. De fem koncerter i foråret er gået over al forventning, og vi har sikret os et lille overskud til at arbejde videre med. Tak for støtten til alle, der bakkede op og købte en billet

Glæd dig til efteråret

Vi håber, at du også har lyst til i efteråret at opleve livemusik. Vi har gjort programmet helt færdigt og byder på ni koncerter. Vi har forsøgt at gøre programmet så varieret som muligt, så der er noget for enhver smag.

  • Første koncert i efteråret er med Shaka Loveless, der vender tilbage til Rampelys, hvor det hele startede.
  • Den 20. september giver vi dig mulighed for en anderledes koncert, når nogle af Afrikas bedste musikere spiller sammen med Gert Vincent fra Lilholt Band. Vincent og Abiza Band giver koncert i Kedelhuset på Performers House.
  • Den 26. september kommer populære Esben Just forbi med sin trio og vælter Rampelys.
  • Den 10. oktober kan vi byde på en helt anderledes oplevelse. Die Herren er Danmarks bedste U2-kopi band og i samarbejde med Mariehøj Kirke kan vi præsentere en helt unik oplevelse i kirken.  
  • 17. oktober bliver der lejlighed til at mindes 80’erne, når Poul Halberg tager vennerne (Jette Schandorf (bas), Jan Sivertsen (trommer) og Annika Askman med til Rampelys. Her bliver der lejlighed til at høre ”Magi i luften” og andre af Halbergs mange hits.
  • 26. oktober er det Niels Skousen, der kommer til Rampelys, hvor han byder på de nye roste sange og de gode gamle.
  • 2. november er det Signe Svendsen, der indtager scenen på Rampelys. Med i bandet har hun brødrene Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas), som i foråret var på besøg med henholdsvis Shoes for Julia og Hush. De var så begejstrede for Rampelys, at de meget gerne ville tage turen til Silkeborg igen.  
  • Tirsdag den 5. november kommer Peter A.G med sit Scene Show II. Da A.G sidst var på turne var alle koncerter udsolgt - også den på Rampelys.
  • Årets sidste koncert er med hitmageren Rasmus Walter, som giver koncert den 16. november.

Bliv medlem

Husk at som medlem kan du komme til koncert for cirka halv pris. Det koster kun 300 kroner at blive medlem og hvis du kommer til blot tre koncerter i løbet af året er pengene tjent hjem igen. Vi er lige nu omkring 100 medlemmer. Men der er plads til flere. Du kan melde dig ind på www.musikrampen.dk

Kan du li’ os? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én der kunne tænke sig at være sponsor, så kontakt os. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:26
(0 votes)
Read 3390 times

More in this category:

« September 2013 April 2013 »

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: