April 2013

ShakaLovelessgertVincentEsbenJustnielsskousen

Nyhedsbrev april 2013

Kom til koncert med Shaka Loveless
Siden MusikRampen så dagens lys har et af vores mål været at kunne præsentere Shaka Lovesless på Rampelys. Lovesless, der er en af de mest succesfulde danske musikere i øjeblikket, indledte sin karriere i Silkeborg og på Rampelys, så det kunne være sjovt at få ham tilbage til byen. Det er nu lykkedes og torsdag den 19. september er vi sikre på, at der bliver udsolgt på Rampelys. Billetsalget er startet og vi kan anbefale at købe billet i god tid. 

To udsolgte koncerter
MusikRampen har hidtil afviklet tre koncerter. To af dem har været med fuldt hus. Både Peter og De Andre Kopier og Shoes for Julia trak fulde huse. Vi er meget glade for opbakningen, som viser, at Silkeborg gerne vil høre musik live. Torsdag den 25. april (dagen før store bededag) kan vi præsentere Hush og her går billetsalget også fint. Køb din billet nu, hvis du vil være sikker på at høre en Danmarks smukkeste stemmer i akustisk indpakning.

Prøv noget nyt - prøv Sexican
Spil noget vi kender. Sådan er der mange, der gerne vil have det, når de går til koncert. Men en gang imellem skal man også lade sig overraske og høre noget andet, end der bliver spillet i radioen. Den chance får man fredag den 3. maj, hvor lokale Sexican giver koncert. Det sker i forbindelse med udgivelsen af bandets nye album. Vi kan love en helt forrygende aften med seks musikere på scenen til under 100 kroner (og er du medlem for kun lidt over en 50’er).

Efterårets koncerter
Udover Shaka Loveless har vi flere andre navne på plads på efterårets program.

  • Den 20. september giver vi dig mulighed for en anderledes koncert, når nogle af Afrikas bedste musikere spiller sammen med Gert Vincent fra Lilholt Band. Vincent og Abiza Band giver koncert i Kedelhuset på Performers House.
  • Den 26. september kommer populære Esben Just forbi med sin trio og vælter Rampelys.
  • 26. oktober er det Niels Skousen, der kommer til Rampelys, hvor han byder på de nye roste sange og de gode gamle. Og allerede nu kan det være en god ide at købe billet til tirsdag den 5. november. Her kommer Peter A.G med sit Scene Show II. Da A.G sidst var på turne var alle koncerter udsolgt - også den på Rampelys. 
  • Vi arbejder på endnu et par koncerter. Og den ene kan vi love, at vi kan afsløre i det næste nyhedsbrev.

Kan du li’ os? 
Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 
Kender du en virksomhed - eller er du virksomhedsejer og har lyst til at være med til at sikre, at Silkeborg også i fremtiden har et rigt kulturliv, så kontakt vort sponsorudvalg Jørn Døssing eller Michael Jensen. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os
Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:26
(0 votes)
Read 3565 times

More in this category:

« Maj 2013 Marts 2013 »

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: