September 2013

tidligere nyhedsbreve

ShakaLovelessgertVincentEsbenJustRasmusWalter

Nyhedsbrev september 2013

Et travlt efterår

Så er vi i MusikRampen klar til et travlt efterår, som byder på hele 9 koncerter. Og vi byder på et program, hvor der er noget for enhver smag.
Og det bliver lige på og hårdt med 3 koncerter på en uge. 19. september kommer Shaka Loveless tilbage til Silkeborg, hvor det hele startede. Shaka er ude på en kort efterårsturne, hvor han har valgt Rampelys som et af de få spillesteder.

Dagen efter giver vi dig mulighed for en anderledes koncert, når nogle af Afrikas bedste musikere spiller sammen med Gert Vincent fra Lilholt Band. Vincent og Abiza Band giver koncert i Kedelhuset på Performers House. Og den 26. september kommer populære Esben Just forbi med sin trio og vælter Rampelys.

Resten af efteråret byder på Die Herren i Mariehøj Kirke, 80’er fest med Poul Halberg, der tager vennerne (Jette Schandorf (bas), Jan Sivertsen (trommer) og Annika Askman med til Rampelys, en aften med musik fra fire årtier med Niels SkousenSigne Svendsen, der neop har udgivet et nyt meget rost album, Peter A.G med sit soloshow og endelig hitmageren Rasmus Walter, som giver koncert den 16. november.

Lyst til at købe en billet eller to eller tre eller...? Tjek musikrampen.dk

Jo, tak, det går fint

Og hvordan går det så i MusikRampen? Kan de få det til at løbe rundt? 

Jo, tak, det går fint. Faktisk bedre end ventet. Vi har penge i banken, så vi uden problemer kan betale vores regninger og blive ved med at arrangere koncerter i Silkeborg. Tak for støtten til alle, der bakkede op, blev medlem og købte en billet. Men husk, at hvis Silkeborg skal blive ved med at få besøg af de danske musiknavne, så kan det kun lade sig gøre, hvis du - og mange andre - kommer til koncerterne. Du kan ikke opleve livemusik hjemme i stuen.

Glæd dig til foråret

Allerede før vi går i gang med eftråret, har vi de første navne klar til foråret. Her kan du høre det ene U2 hit efter det andet, når Die Herren besøger på Rampelys. Die Herren er også på programmet i efteråret i Mariehøj Kirke, men på Rampelys bliver der for alvor rock i synagogen.
Folkeklubben har taget danskerne med storm i 2013. Og selv fedterøve har adgang til koncerten den 21.februar - bare de betaler entre.
Marie Frank synger og fortæller 7. marts, mens Alex Nyborg Madsen sammen med Led Zeppelin Band præsenterer nogle af rockhistoriens største hits den 22. marts.

Kan du li’ os?

Hvis du synes, at MusikRampen er en OKAY forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Bliv medlem

Husk at som medlem kan du komme til koncert for cirka halv pris. Det koster kun 200 kroner at blive medlem for resten af 2013 og hvis du kommer til blot to koncerter i løbet af året er pengene tjent hjem igen. Vi er lige nu omkring 100 medlemmer. Men der er plads til flere. Du kan melde dig ind på www.musikrampen.dk

Kan du li’ os? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én der kunne tænke sig at være sponsor, så kontakt os. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:25
(0 votes)
Read 3094 times

More in this category:

« MusikRampen okt. 2013 Maj 2013 »

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: