MusikRampen okt. 2013

tidligere nyhedsbreve

shaka1shaka2vincentjust2

Et travlt efterår

Blev medlem i 2014

Så er det ved at være tid til at tænke på dit medlemskab af MusikRampen i 2014. Vi har lidt over 100 medlemmer, men vi vil meget gerne være flere. Og fordelen ved et medlemskab er næsten rystende god - nemlig et tilbud om at gå til koncert for halv pris. Det får du ikke bedre mange steder. I år har du således kunnet gå til koncert for 100 kroner eller mindre med navne som Shaka Loveless, Rasmus Walter og Signe Svendsen.

Prisen for at blive medlem i 2014 er som i år 300 kroner og medlemskabet gælder for hele 2014. Og hvorfor skal du allerede nu tegne medlemskab? Jo, så kan du nu købe billet til de koncerter, som allerede er sat til salg. Og det kan meget nemt ske, at der kommer et meget attraktivt tilbud, som man skal være hurtig for at sikre sig billet til...!!!!!!

Husk at som medlem kan du komme til koncert for cirka halv pris. Det koster kun 200 kroner at blive medlem for resten af 2013 og hvis du kommer til blot to koncerter i løbet af året er pengene tjent hjem igen.

Sådan gør du

Du bliver medlem for 2014 ved at udfylde formularen på musikrampen.dk under fanen ”bliv medlem”.  Derefter indbetaler du kr. 300,- på konto 7170 2408619. Husk at skrive navn og adresse på indbetalingen. Når vi kan se din indbetaling vil du via mail få tilsendt et link, som kan bruges til at købe billet online. Koden kan kun bruges én gang. Og du kan naturligvis kun købe billet til dig selv.

Travlt efterår

Vi er allerede godt i gang med et travlt efterår. Tre koncerter er afholdt. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at billetsalget godt kunne have været bedre. Specielt billetsalget til Shaka Loveless var en skuffelse. Et af de varmeste navne på den danske musikscene lige nu vendte hjem til Silkeborg. Og gav en helt fantastisk koncert. Men det faldt åbenbart ikke i silkeborgensernes smag. Vi har naturligvis gravet dybt for at finde en forklaring. En kunne være at Shaka mest var for det yngre publikum og ikke foreningens kernekunder. Men vi vil netop meget gerne også arrangerer koncerter for de yngre for at vise dem Rampelys og dermed fortsat sikre kunder i butikken, når I andre kun vil høre Bror Kalles Kapel. Men måske skal vi overveje den strategi.

Udsolgt til kirkekoncert

Men vi kan også fortælle om succes’er. Således var koncerten med Die Herren torsdag den 10. oktober i Mariehøj Kirke udsolgt 14 dage i forvejen. Rasmus Walter nærmer sig også udsolgt.

”Magi i Luften”, ”Elskes af dig”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Mandagsstævnemøde” og ”Brændende læber”. Hvem kan ikke synge med på disse 80’er hits? Og det får du mulighed for, når Poul Halberg tager vennerne (Jette Schandorf (bas), Jan Sivertsen (trommer) og Annika Askman med til Rampelys den 17. oktober. Det bliver en magisk aften med grundstammen fra Halberg/Larsen suppleret med fremragende Annika Askman.

25. oktober byder vi på Niels Skousen, der har været med på musikscenen siden slutningen af 60’erne. Og som stadig er meget levende på en scene med nogle sange, der både taler til hjertet og hjernen. Derefter gælder det album-aktuelle Signe Svendsen og 5. november kommer Peter A.G med sit soloshow.

Du kan følge med i kommende koncerter på musikrampen.dk eller på facebook.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kan du li’ os?

Hvis du synes, at MusikRampen er en OKAY forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Kan du li’ os? 

Hvis du synes, at MusikRampen er en okay forening, så må du meget gerne fortælle det videre til alle dem du kender. Og du må også meget gerne synes rigtig meget godt om os på Facebook.

Sponsorer 

Vi kan naturligvis altid bruge et tilskud til arbejdet i foreningen. Så kender du én, der kunne tænke sig at være sponsor, så kontakt os. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontakt os

Har du spørgsmål, gode ideer eller kommentarer, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Hilsen Bestyrelsen i MusikRampen

MusikRampen like-us

Afmelding af nyhedsbrev kan ske på http://www.musikrampen.dk/index.php/nyhedsbrev

 

Last modified onLørdag, 17 december 2016 15:25
(0 votes)
Read 6458 times

MusikRampen

dansk live

Find os på facebook

facebook

Få vores nyhedsbrev: