Køb billet

 

Billetter kan købes i forsalg online ved de enkelte arrangementsbeskrivelser - og derudover er der mulighed for at købe billet til arrangementer, der afholdes i Kedelhuset samt i Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Er koncerten ikke udsolgt på arrangements-tidspunktet, kan billetter også købes i indgangen på koncertdagen - til en pris, der er lidt højere end forsalgsprisen.

Billetter refunderes ikke - medmindre MusikRampen eller kunstneren aflyser et arrangement eller ændrer en arrangementsdato !

Ledsagerbillet

Booking af kørestols- eller ledsagerbillet kan kun ske ved forudgående henvendelse til MusikRampen. Det foregår sådan, at man selv køber sin ledsagerbillet og derefter - efter aftale - får man refunderet beløbet (ekskl. gebyr) på selve koncertidspunktet. Der kan gives adgang til én ledsager til en person, der kan fremvise et gyldigt ledsagerkort udstedt af Invalideorganisationernes Brugerservice. Kontakt hej@musikrampen.dk og aftal nærmere !

Man kan ikke købe ledsagerbillet med medlemsrabat.

Hjælpemidler - som f.eks. rollator, der fylder på gulvet, må ikke medbringes uden forudgående aftale.

Grupper

Grupper på over 10 personer kan få 20% rabat på forsalgsprisen - kontakt hej@musikrampen.dk !

Medlemmer

Medlemmer af MusikRampen kan købe billet med rabat online - enten ved at logge ind på billetsalg.dk eller via en kode tilsendt på mail (vi bruger to billetportaler) - se hvordan her>>Bemærk, at din medlemsbillet er personlig og må ikke overdrages til andre.

Image